Välkommen till Elison Wahlin Advokatbyrå

Välkommen till Elison Wahlin Advokatbyrå
28 september, 2018 markus
In Nyheter

Advokaterna Niclas Elison och Martin Wahlin har gått samman och bildat Elison Wahlin Advokatbyrå med kontor i Kungsbacka, Göteborg och Stockholm. Byrån samarbetar och delar lokal med Advokat Ulla Johansson AB. 

Vi vänder oss såväl till företag som till privatpersoner och är verksamma inom ett stort antal områden så som affärsjuridik, arvs- och familjerätt, fastighets- och entreprenadrätt och brottmål. Genom lång erfarenhet och brett kunnande kan vi ta ett helhetsgrepp och säkerställa att vi på bästa sätt tillvaratar våra klienters behov.

Genom sammanslagningen upphör det tidigare samarbetet inom ramen för Advokaterna. För dig som är klient sedan tidigare innebär sammanslagningen dock ingen förändring.

Vi önskar såväl gamla som nya klienter välkomna till Elison Wahlin Advokatbyrå.