Har du passion för juridik och vill arbeta på en advokatbyrå som har högsta kvalitet som ledstjärna? Nu har du chansen! Till Elison Wahlin Advokatbyrå i Göteborg och Kungsbacka söker vi nu en advokat och en biträdande jurist.

Få ett utvecklande arbete tillsammans med kunniga kollegor

Elison Wahlin Advokatbyrå är en byrå som strävar åt att leverera högkvalitativa resultat. Vi har kontor i centrala Göteborg och vår bas i Kungsbacka med åtta jurister och en paralegal på ett nybyggt kontor. Här är beslutsvägarna korta och ambitionerna höga. Vi arbetar brett inom flera olika verksamhetsområden där samtliga jurister besitter spetskompetens inom sina specifika specialområden. Byrån befinner sig i en expansiv fas och vi vill därför förstärka med ytterligare två jurister med särskild inriktning mot affärsjuridik, fastighets- och entreprenadjuridik, ekonomisk familjerätt och tvistlösning.

Som jurist hos oss kommer du snabbt in i verksamheten och till skillnad från större byråer får du möjlighet till tidig klientkontakt. Du blir en del av ett samarbetsinriktat team där den gemensamma passionen för juridik bidrar till en bra anda med stor frihet under ansvar. En vanlig dag på jobbet kommer du arbeta klientnära, både självständigt men också i nära samarbete med dina kollegor. Bland våra klienter hittas företag, privatpersoner och kommuner. Vi värdesätter utveckling för var och en inom sitt rättsområde.

Vi söker ambitiösa jurister

Vi har som målsättning att rekrytera de främsta juristerna och ställer höga krav på de som vi anställer. Vi värdesätter goda betyg och en väl utvecklad förmåga att uttrycka sig på svenska och engelska. Det är meriterande med notarietjänstgöring, några års arbetslivserfarenhet och utlandserfarenhet. Erfarenhet av kommersiella fastighetstransaktioner är särskilt meriterande. För att passa in hos oss bör du vara utåtriktad, driven, förtroendeingivande och noggrann.

Vi är lika nyfikna på dig som är rutinerad jurist med gedigna meriter i bagaget som på dig som nyligen har påbörjat en lång och spännande karriär.

“Det bästa med mitt jobb är de omväxlande arbetsuppgifterna. Här får jag möjlighet att fördjupa mig i områden som jag tycker är särskilt intressanta – och det händer ofta något nytt och oväntat. Ett stort plus är även de nya lokalerna.”

Otto Johansson Hansson
Biträdande jurist

Vi erbjuder

❖ Engagerade kollegor och erfarna handledare
Hos oss blir du en del av ett drivet gäng som alla trivs riktigt bra på sin arbetsplats. Vi har ett öppensinnat arbetssätt med stort fokus på att utvecklas tillsammans.

❖ Intressanta arbetsuppgifter och goda möjligheter att utvecklas
För rätt sökande erbjuder byrån intressanta arbetsuppgifter och mycket goda möjligheter till att utvecklas till en skicklig affärsjurist.

❖ Eget rum i nybyggt kontorskomplex i Kungsbacka
Välkommen till en helt nybyggd kontorsbyggnad med modern inredning.

Nu är vi nyfikna på dig!
Skicka CV, personligt brev, examensbevis samt relevanta betyg så snart som möjligt, dock senast den 30 september 2021.

info@elisonwahlin.se
0300-731 00

Varmt välkommen med din ansökan!