Vi välkomnar Hugo Hörnstein, ny biträdande jurist

2022-10-19
Varmt välkommen Hugo Hörnstein! Du blir ett starkt tillskott på advokatbyrån och kommer kunna erbjuda kvalificerad juridisk rådgivning med dina erfarenheter inom bl.a. ekonomisk familjerätt och tvistlösning.

Läs mer om Hugo här.

Elison Wahlin Advokatbyrå är en byrå som strävar åt att leverera högkvalitativa resultat

Vi har kontor i centrala Göteborg och vår bas i Kungsbacka med åtta jurister och en paralegal på ett nybyggt kontor. Här är beslutsvägarna korta och ambitionerna höga. Vi arbetar brett inom flera olika verksamhetsområden där samtliga jurister besitter spetskompetens inom sina specifika specialområden.

Nyheter

Låt oss prata om den här.

Låt oss prata om den här.

Har du sett vår annons? Vi hjälper dig till tryggheten i frågor som rör entreprenadrättslig juridik, tex fastighetstransaktioner,...

läs mer

Kan vi hjälpa dig?