Elison Wahlin Advokatbyrå söker advokater och biträdande jurister

2024-04-03

Byrån befinner sig i en spännande utvecklingsfas med stark tillväxt och hög tillströmning av stimulerande uppdrag. Vill du vara med och bygga framtidens advokatbyrå med särskilt fokus på fastighets- och entreprenadrätt, affärsjuridik och kommersiella tvister? Då är Elison Wahlin Advokatbyrå rätt byrå för dig. Här värdesätter vi ambition och hjälper varandra att utvecklas. Vi söker advokater och biträdande jurister till vårt nya kontor i Göteborg.

Om oss

Elison Wahlin Advokatbyrå är en fullservicebyrå med fokus på fastighets- och entreprenadrätt, affärsjuridik och kommersiella tvister. Vårt nya huvudkontor är beläget i nyrenoverade lokaler i centrala Göteborg (Engelbrektsgatan 69). Vi är f.n. åtta anställda varav sju jurister. Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och utvecklande arbete i en organisation med stark gemenskap och hög kompetens. Vår organisation präglas av öppenhet och korta beslutsvägar.

Vem är du?

Vi söker dig som är erfaren advokat, redo att bygga upp team.

Vi söker även biträdande jurister. Du bör vara tingsmeriterad eller vara i slutet av din tingstjänstgöring, och/eller har några års juridisk erfarenhet från advokatbyrå, bolag eller myndighet. Du är business-minded, engagerad, kunnig och har ett juridiskt intresse med passande inriktning på din juristutbildning. Vidare är du ansvarstagande och noggrann. Vi har som målsättning att rekrytera de främsta juristerna och ställer höga krav på de som vi anställer. Vi värdesätter goda betyg och en väl utvecklad förmåga att uttrycka sig på svenska och engelska.

“Det bästa med mitt jobb är de omväxlande arbetsuppgifterna. Här får jag möjlighet att fördjupa mig i områden som jag tycker är särskilt intressanta – och det händer ofta något nytt och oväntat. Ett stort plus är även de nya lokalerna.”

Otto Johansson Hansson
Advokat

Vi erbjuder

❖ Engagerade kollegor och erfarna handledare
Hos oss blir du en del av ett drivet gäng som alla trivs riktigt bra på sin arbetsplats. Vi har ett öppensinnat arbetssätt med stort fokus på att utvecklas tillsammans.

❖ Intressanta arbetsuppgifter och goda möjligheter att utvecklas
För rätt sökande erbjuder byrån intressanta arbetsuppgifter och mycket goda möjligheter till att utvecklas till en skicklig affärsjurist. Är du en blivande delägare?

❖ Eget rum i nyrenoverad lokal i centrala Göteborg
Välkommen till en helt nyrenoverad lokal med modern inredning.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan skickas till info@elisonwahlin.se och ska innehålla personligt brev, CV och examensbevis samt relevanta betyg.

Tillträde till tjänsterna sker löpande och efter överenskommelse.

Sista ansökningsdag är den 30 april 2024.

Nyheter

Nya lagar 2024

Nya lagar 2024

Här har vi samlat några viktiga lagändringar inom flera olika rättsområden som träder i kraft vid årsskiftet 2023 - 2024. Bostadsrätt...

läs mer

Kan vi hjälpa dig?