Elison Wahlin blir Glimstedt och söker jurister i Göteborg

2024-05-22

Vi är en fullservicebyrå med fokus på affärsjuridik. Vi finns på elva kontor i Sverige och tre i Baltikum. Våra ca 200 medarbetare samarbetar över kontorsgränserna och bildar ett gemensamt team med en fantastisk kompetenskraft.

I sommar öppnar vi vårt nya Göteborgskontor ett stenkast från Avenyn och söker duktiga medarbetare, både seniora och juniora jurister.

Byrån befinner sig i en spännande utvecklingsfas med stark tillväxt och hög tillströmning av stimulerande uppdrag. Vill du vara med och bygga framtidens advokatbyrå med särskilt fokus på fastighets- och entreprenadrätt, affärsjuridik och kommersiella tvister? Här värdesätter vi ambition och hjälper varandra att utvecklas. Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och utvecklande arbete i en organisation med stark gemenskap och hög kompetens. Vår organisation präglas av öppenhet och korta beslutsvägar.

Vem är du?

Vi söker dig som är erfaren advokat redo att bygga upp team.

Vi söker även biträdande jurister. Du bör vara tingsmeriterad eller vara i slutet av din tingstjänstgöring, och/eller har några års juridisk erfarenhet från advokatbyrå, bolag eller myndighet. Du är businessminded, engagerad, kunnig och har ett juridiskt intresse med passande inriktning på din juristutbildning. Vidare är du ansvarstagande och noggrann. Vi har som målsättning att rekrytera de främsta juristerna och ställer höga krav på de som vi anställer. Vi värdesätter goda betyg och en väl utvecklad förmåga att uttrycka sig på svenska och engelska.

Vi erbjuder

  • Engagerade kollegor och erfarna handledare
    Hos oss blir du en del av ett drivet gäng som alla trivs riktigt bra på sin arbetsplats. Vi har ett öppensinnat arbetssätt med stort fokus på att utvecklas tillsammans.
  • Intressanta arbetsuppgifter och goda möjligheter att utvecklas
    För rätt sökande erbjuder byrån intressanta arbetsuppgifter och mycket goda möjligheter till att utvecklas till en skicklig affärsjurist. Är du en blivande delägare?
  • Eget rum i nyrenoverad lokal i centrala Göteborg
    Välkommen till en helt nyrenoverad lokal med modern inredning.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan skickas till administrator@glimstedt.se och ska innehålla personligt brev, CV och examensbevis samt relevanta betyg.

Tillträde till tjänsterna sker löpande och efter överenskommelse. Sista ansökningsdag är den 15 juni 2024.

Nyheter

Nya lagar 2024

Nya lagar 2024

Här har vi samlat några viktiga lagändringar inom flera olika rättsområden som träder i kraft vid årsskiftet 2023 - 2024. Bostadsrätt...

läs mer

Kan vi hjälpa dig?