[dseModuleFull divi_se_youtubebg_transform=”divi_se_youtubebg” divi_se_youtubebg_id=”YV7hx0NkPKI” divi_se_youtubebg_mute=”true” divi_se_youtubebg_height=”1″ divi_se_youtubebg_parallax=”no” divi_se_youtubebg_hidetop=”-200″ _builder_version=”4.6.1″ _module_preset=”default” background_image=”https://elisonwahlin.se/wp-content/uploads/2020/09/Bildspeltest-fasad.png” min_height=”450px” height=”600px” custom_padding=”14px||9px|||” custom_margin=”-7px|||||”][/dseModuleFull]

Warmly welcome to Elison Wahlin Law Firm

Elison Wahlin Advokatbyrå offers high quality legal advice to business and individuals.
We have vast legal experience and knowledge and look at the whole picture with our clients’ best interests at heart.

We have offices in Kungsbacka and Gothenburg.

May we help you?

2 + 13 =

Nyheter

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Artiklar

Vad är ett äktenskapsförord?

Definitionsmässigt är ett äktenskapsförord ett avtal mellan två makar eller blivande makar som reglerar ägande. I den här artikeln reder vi ut begreppen och förklarar hur det funkar och när det kan vara bra att avtala om ett sådant.

Behöver jag ett aktieägaravtal?

Om du står i begrepp att starta upp en verksamhet ihop med någon annan behövs ett avtal som reglerar hur det formellt ska fungera.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

7 + 7 =

Elison Wahlin Advokatbyrå

Vi är en advokatbyrå med svensk och internationell inriktning baserad i Göteborgsregionen. Vi erbjuder ett team av erfarna advokater och jurister som  tillhandahåller specialistkompetens inom respektive verksamhetsområde.

Fokus ligger alltid på nyttan för våra klienter. Vi eftersträvar långvariga klientrelationer för stabilitet och med målet att kunna ge kundanpassade juridisk rådgivning.

Med gedigen erfarenhet och brett kunnande tar vi ett helhetsgrepp till hjälp för dig. Vi arbetar inom ett flertal olika arbetsområden så som affärsjuridik, arvs- och familjerätt, fastighets- och entreprenadrätt och brottmål.

Vi har kontor i Kungsbacka och Göteborg. Välkommen att ta kontakt med oss!

Elison Wahlin Advokatbyrå vänder sig till både företag och privatpersoner och arbetar inom ett flertal olika verksamhetsområden. Vi har kontor i Göteborg och Kungsbacka.

I samarbete med Advokat Ulla Johansson AB

E-post: info@elisonwahlin.se
Kungsbacka: +46 (0)300-731 00
Göteborg: +46 (0)31-701 76 55

Elison Wahlin Advokatbyrå Kommanditbolag
med säte i Kungsbacka
Org. nummer: 969728-1443
Momsreg.nr (VAT no): SE969728144301