Entreprenadrätt

Start 9 Verksamhetsområden 9 Entreprenadrätt

Vi gör vårt yttersta för att tillvarata dina intressen

Entreprenadrätt i Göteborg, Kungsbacka och Halmstad

På Elison Wahlin Advokatbyrå med kontor i Göteborg och Kungsbacka har vi särskild erfarenhet och kompetens inom entreprenadrättslig juridik.
Vi hjälper dig med allt från att upprätta och granska avtal till att bistå vid juridiska tvister inom entreprenadrätten.

Vi hjälper våra klienter att känna 
trygghet inom entreprenadrätt

Våra tjänster inom entreprenadrätt

Hos Elison Wahlin Advokatbyrå erbjuder vi juridisk rådgivning avseende den entreprenadrättsliga juridiken. Detta område omfattar bland annat kommersiella entreprenader och småhusentreprenader. Vi biträder såväl kommersiella aktörer som privatpersoner vid tvist. Vi biträder såväl kommersiella aktörer som privatpersoner vid tvist.

Vi kan även hjälpa till med att upprätta och granska avtal inom aktuella rättsområden. Det kan till exempel gälla entreprenadkontrakt. Med lång erfarenhet av att upprätta olika typer av avtal ser vi till att de formuleras på ett korrekt sätt och får den innebörd som du avsett.

tvister inom Entreprenadrätt

Vi erbjuder rådgivning och biträder dig som ombud i entreprenadtvister mellan såväl kommersiella parter som mellan konsument och näringsidkare (konsumententreprenad).

Behöver du hjälp med entreprenadrätt?

Med en bred juridisk kompetens gör vi på Elison Wahlin Advokatbyrå med kontor i Göteborg och Kungsbacka vårt yttersta för att tillvarata dina intressen.

Vi erbjuder juridisk konsultation inom en rad områden så som entreprenadrätt.

Vi som jobbar med entreprenadrätt

Otto Hansson Johansson

Otto Hansson Johansson

Marcus Norlin

Marcus Norlin

Vi har vår bas i Västsverige med kontor i Göteborg och Kungsbacka. Vi tar uppdrag i hela Sverige och även internationellt.

Kan vi hjälpa dig?

Kunskapsbank

Lär dig mer inom rättsområdet i olika artiklar.

Nyheter

Senaste nytt på advokatbyrån.

Läs mer inom entreprenadrätt

På advokatbyrån har vi flera jurister som är verksamma inom entreprenadrätt. Läs mer inom rättsområdet på dessa sidor.